El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Entitats esportives

Catalunya Campions d'Espanya de futbol sala Sub 12 i 14

Catalunya Campions d'Espanya de futbol sala Sub 12 i 14


21/04/2024

Els jugadors d'Industrias Santa Coloma: Quim Jiménez, amb la Sub12, i Alex Delcan, Xavier Molist i Leo Cuartero, amb la Sub14, s'han proclamat Campions d'Espanya amb la Selecció Catalana! Moltes felicitats!

Del 15 al 21 d'abril, San Pedro del Pinatar i San Javier, va acollir la Fase Final dels Campionats d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sala de les categories Sub-14 i Sub-12 masculina.

En la jornada d'ahir, diumenge 21 d'abril, a San Pedro del Pinatar es van disputar els partits decisius en els quals la selecció catalana es va imposar, en les categories sub-12 i sub-14, a Andalusia en sengles finals.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]