El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

Bruno Rodríguez subcampió d'Espanya de boccia

Bruno Rodríguez subcampió d'Espanya de boccia


22/04/2024

Moltes felicitats al jove colomenc Bruno Rodríguez Whu, medalla de plata aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya de boccia, t'animem a seguir per aquest camí en la pràctica esportiva!

La Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC) i la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), va organitzar juntament amb la Federació d'Esport Adaptat de Castella i Lleó (FEDEACYL), el Campionat d'Espanya de Boccia de Joves 2024 en el Poliesportiu Barrio de Las Delícias de Valladolid.

La Boccia és un esport paralímpic, la pràctica del qual està destinada a persones amb paràlisi cerebral i discapacitat física amb un elevat nivell d'afectació funcional. És un joc de precisió i d'estratègia.

La Boccia es competeix a nivell individual, per parelles (en el cas de la categoria BC3 – canaletes i categoria BC4 ) i en equips (en el cas de les categories BC1 i BC2).

Existeixen quatre divisions de joc:

  • Bc1-Esportistes amb Paràlisi Cerebral o Dany Cerebral Adquirit i que llancen amb la mà o amb el peu.
  • Bc2-Esportistes amb Paràlisi Cerebral o Dany Cerebral Adquirit que llancen amb la mà.
  • Bc3-Esportistes amb Paràlisi Cerebral, Dany Cerebral Adquirit o Discapacitat física i que llancen utilitzant una canaleta i amb l'ajuda d'un auxiliar.
  • Bc4-Esportistes amb Discapacitat Física que llancen amb la mà i poden llançar amb el peu.

En BC2 (esportistes que poden llançar sense ajuda) van participar Sergio Acosta (Andalusia), Xuban Santín (País Basc), Leyre Martín i Bruno Rodríguez (Catalunya).

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]