El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Equipaments

Skate Park

Skate Park

La ciutat de Santa Coloma ja disposa d’un nou espai públic a l’aire lliure per a la pràctica d’esports amb patins, patinets i skateboard, un nou skatepark habilitat per l’Ajuntament en 3.110m2 de solar en desús a Can Zam, bategat amb el nom de “Santa Skate Park”. L’equipament consta d’una zona patinable de 810m2 amb tres àrees de diferent nivell de dificultat i un entorn enjardinat de 2.300m2 per al gaudi ciutadà. En conjunt ha estat dissenyat i construït amb la implicació directa del col·lectiu de joves skaters i rollers de la ciutat, a partit d’un innovador procés de participació impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’estudi d’enginyers especialistes en urbanisme participatiu Staddle 3. El resultat final ha estat fruit de diferents sessions de treball conjunt per definir i executar el projecte global i cadascuna de les parts i elements que havien de composar l’espai, així com els materials del mateix.

El nou skatepark està ubicat en la illa compresa entre els carrers de Víctor Hugo, l’avinguda de la Pallaresa i la prolongació del carrer d’Anselm de Riu, i té l’accés per l’avinguda de la Pallaresa, entre els dos camps de futbol municipals de gesta artificial i el Complex Esportiu de Can Zam. Una de les particularitats de l’espai és que s’ha construït amb material reciclat d’altres obres de la ciutat i mobiliari en desús, a proposta dels skaters que van participar en l’elaboració del projecte. Es tracta d’un exemple de disseny col·lectiu i d’auto-construcció que ha apostat per l’arquitectura sostenible i participativa, i que consta de rampes, calaixos, escales, àrea del ‘bowl’ que recorda a una piscina però sense aigua, plans inclinats i amb doble curvatura, i alguns elements formats per separadors de via tipus “New Jersey”, entre d’altres elements destacats de l’espai.


 Av. Pallaresa, 99 , 08924  Santa Coloma de Gramenet  (Barcelona)

https://bit.ly/skateparksantacoloma

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]