El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

FORMACIONS ESPORTIVES A SANTA COLOMA DE GRAMENET

ENSENYAMENTS ESPORTIUS SOS. SALVAMENT I SOCORRISME

El cicle inicial capacita per dinamitzar, instruir, dirigir i concretar la iniciació al medi aquàtic i esportiva en salvament i socorrisme, i per organitzar, acompanyar i tutelar els socorristes i usuaris en la participació d’activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell.

El cicle final capacita per adaptar, dirigir i dinamitzar l’entrenament bàsic i el perfeccionament tècnic en l’etapa de tecnificació esportiva de salvament i socorrisme; organitzar, acompanyar i tutelar els esportistes i usuaris en la participació d’activitats, competicions i esdeveniments; gestionar els recursos materials necessaris i coordinar les activitats dels tècnics al seu càrrec, i organitzar activitats, competicions i esdeveniments dels nivells d’iniciació esportiva.

Cicle inicial: DÍPTIC | WEB

Cicle final: DÍPTIC | WEB

 

CFGM. GUIA EN EL MEDI NATURAL I DE TEMPS DE LLEURE

Aquest estudis capaciten per a organitzar itineraris i guiar grups per entorns naturals de  muntanya baixa i mitjana, terreny nevat tipus nòrdic, cavitats de  baixa dificultat, barrancs de baix risc, medi aquàtic i instal·lacions  d’oci i aventura, progressant a peu , amb cordes, amb bicicleta ,  en embarcacions i a cavall , així com dinamitzar activitats de  temps de lleure, adaptant tot això als participants, respectant el  medi ambient i garantint la qualitat i la seguretat.

 

DÍPTIC | WEB

 

CFGS. CONDICIONAMENT FÍSIC

Aquests estudis capaciten per elaborar, coordinar, desenvolupar i avaluar programes de condicionament físic per a tot tipus d’usuaris i en diferents espais de pràctica, dinamitzant les activitats i orientant-les cap a la millora de la qualitat de vida i la salut, garantint-ne la seguretat i aplicant criteris de qualitat, tant en el procés com en els resultats del servei.

 

DÍPTIC | WEB

 

CFGS. ENSENYAMENT I ANIMACIÓ SOCIOESPORTIVA

Aquests estudis capaciten per elaborar, gestionar i avaluar projectes d’animació fisicoesportius i recreatius per a tot tipus d’usuaris, programant i dirigint les activitats d’ensenyament, d’inclusió socioesportiva i de temps lliure, coordinant les actuacions dels professionals implicats, garantint-ne la seguretat, respectant el medi ambient i aconseguint la satisfacció dels usuaris, en els límits previstos de cost.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]