El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Notícies Departament d'Esports

La Magic Line a Can Zam

La Magic Line a Can Zam


27/03/2023

El diumenge 26 de març, vam poder gaudir del pas de la Magic Line per Santa Coloma de Gramenet. En el trajecte de Montcada a Barcelona, una de les estacions d'avituallament i animació va estar situada al Parc de Can Zam. Les persones participants van recarregar energia amb els refrigeris i la música en directe.

La Magic Line és la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que camina des del 2014 per un món més just i solidari. Des dels seus inicis ha sumat esforços i complicitats per aconseguir un món millor i ha esdevingut un esdeveniment emblemàtic que està en creixement per tot el territori.

La Magic Line no és competitiva perquè quan es tracta de solidaritat, tots i totes guanyem! Només es pot caminar en equip, perquè junts és quan arribem més lluny i el 100% del que es recapta es destina a finançar projectes de Sant Joan de Déu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]