El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Entitats esportives

Teona Gazdeliani i Kevin Cid es fan amb la medalla de plata a les seves respectives cites internacionals

Teona Gazdeliani i Kevin Cid es fan amb la medalla de plata a les seves respectives cites internacionals


14/06/2024

Teona va aconseguir la medalla de plata al Campionat d'Europa, celebrat a València, després de quatre rondes. La final se li va escapar per una falta força rigorosa.

Per la seva banda, Kevin Cid va obtenir la medalla de plata a la Copa del Món celebrada al Canadà. Després de tres rondes molt exigents i oponents de gran embergadura, una vegada més, va demostrar perquè està entre els millors del món a la seva categoria.

Tots dos lluitadors (Dojo Satori), són unes de les figures més destacades en les seves respectives categories a nivell Mundial, per la qual cosa una vegada més, van tornar a estar disputant les finals als seus respectius campionats.

Felicitats a tots dos i a seguir donant-nos alegries.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]