El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 Entitats esportives

39è Festival de Patinatge Club Patí Gramenet

39è Festival de Patinatge Club Patí Gramenet


28/11/2022

Aquest passat diumenge vam gaudir al Pavelló poliesportiu Nou de Santa Coloma de Gramenet d'una nova edició (39) del tradicional Festival de Patinatge Artístic. On hi col·labora l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.
Un cop més, el Club Patí Gramenet, com a entitat organitzadora, ens va obsequiar amb un excel·lent espectacle visual de llums i colors a les diferents coreografies programades. Com és habitual, la vistositat dels diferents números ideats per l'equip tècnic van ser del grat del nombrós públic que assisteix, ple de gom a gom, a aquesta cita del món del patinatge.

Galeria

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la teva navegació per la nostra web i per a obtenir estadístiques sobre el seu ús. Aquestes cookies no contenen cap mena d'informació de caràcter personal. T'oferim major informació sobre aquest tema, i sobre les possibilitats d'impedir el seu funcionament, en l'explicació de la nostra política de privacitat. Si continues navegant, entenem que acceptes el seu ús.  [ més Informació ]